Meny Stäng

Fantastiskt att du också vill ta hand om er kompetens

Ligg steget före och ta tillvara på alla affärsmöjligheter

Öka värdet för er kund samtidigt som ni ökar era affärsmöjligheter. Ni får en samlad bild över alla intyg och kompetenser och kan då tajma era insatser till era kunder. Att agera i rätt ögonblick gör kundkontakten till en service. Med Cervd kan du ringa med exakt rätt erbjudande i exakt rätt tid.

Hanteringen har aldrig varit enklare

Få koll på vart intygen är och vem som har vilka kompetenser

Det är vanligare än vad du tror att inte riktigt ha koll. Vi är ju faktiskt människor, inga maskiner som har koll på allt. Men tänk om du hade det, och kunde lägga tiden på annat. Exempelvis öka er försäljning.

När du har full koll på kompetenserna tar du kommandot över ditt affärsvärde. Du har istället möjlighet att styra och tajma dina insatser för att attrahera och skapa mervärde för dina kunder.

Förvalta er kompetens - 100% digitalt

Boka demo

Kompetens är fantastiskt

All kompetens är värd att dokumenteras

Vi är övertygade om att all kompetens är värd att dokumenteras, alltid. Det ger oss möjligheten att arbeta, lära ut, vidareutvecklas. På en arbetsplats kan det vara livsavgörande med rätt kompetens. En truckförare måste exempelvis ha tillräcklig kompetens för att kunna köra säkert bland kollegorna på lagret. Men som arbetsgivare, hur håller man koll på att alla har rätt kompetens och giltiga certifikat? Med en digital lösning såklart.

Nyttja ditt kompetenskapital genom hela arbetslivet

Ja även LEAN-utbildningen du gick för två år sedan

Kompetensutveckling, flerdagarskurser och internutbildningar tappas lätt bort över tid och går till spillo. Ofta för att kompetensen inte finns dokumenterad. Konsekvensen blir att du som medarbetare missar karriärmöjligheter och företag går miste om affärer.

Det vill vi ändra på.